perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vintille kampauspöytä

Meidän mamman luona on ollut tällainen peilipöytä ja tuoli. Itseassi anopin luotakin löytyy tällainen. Tuolissa oli tosin sellaiset metalliset jalat ja tuolin kaaren yläosassa oli isot reijät, joista tuolia oli helppo nostella paikasta toiseen. 
Koitin ja koitin ainakin 5 kertaa porata reikiä ja taivuttaa vaneria oikeaan muotoon. Joka kerta kun kaari oli oikeassa kulmassa kuului riks ja raks ja vaneri halkesi. Niinpä sitten lopulta päätin antaa periksi ja tehdä kompromissituolin. Varmaan arvaatte, että vähän jäi harmittamaan tämä tuoli asia. Ehkä jonain päivänä yritän vielä kerran tai kaksi, josko sitten osaisin tehdä ihan oikeanlaisen tuolin.


4 kommenttia:

 1. Voi Kaisa tämä on ihana! - ja tuolia myöden. Jätä tuoli hautumaan, ja jos joskus tekee mieli yrittää, niin sitten, mutta tämä malli on kaunis.

  VastaaPoista
 2. voi hitsin pimpula ku on ihana. (multa löytyy kampauspöytä 1:1 ilman tuolia)

  VastaaPoista
 3. Ihana kampauspöytä ja kyllä tuolikin on mukava . Muista kun meilläkin oli tuommoinen siskoni kanssa. Myöhemmin postettiin tuo peili ja laitettiin seinälle isompi . Piti saada kokokuvaa nähtäväksi ennen kuin lähdettiin liesuun.

  VastaaPoista
 4. Ihana on..ja väri on upean lämpöinen.

  VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!