sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Urho-Kalevi Forssassa

Urho-Kalevi on Forssan messujen jälkeen sulatellut kaikkea tapahtunutta, niin ja Salmen kanssa vietettyä messupäivää. Mies on ollut jokseenkin taivaissa mukavasta markkinapäivästä ja kivoista juttuhetkistä Salmen, RöökiMummon ja Kaukon kanssa. Niin ja siitä Salmen kanssa käydystä ostosreissusta se jaksaa puhua.

Urho-Kalevin kaveriksi saapui Salme (Annen) ja Kauko (Saaran nukke). Siinä koko porukka nyt ihmettelee markkinapöydän tarjontaa.

Kauko kuunteli keskittyneesti keskustelua.

Ja tikkaa heiteltiin pitkin päivää.
Psst Urkki, anna Salmen voittaa.

RöökiMummokin pääsi piipahtamaan pöydässä. Mistähän nämä jutustelevat? Mummulla näyttää olevan kangasmitta kädessä.. onkohan se mittaamassa niitä kuuluisia hamekankaita jollekin?

Oli kuulemma naisimmeisen kanssa vaateostoksilla käynti kovan työn takana, koska markkinapaikan tiivis tunnelma ja helle eivät oikein sovi puvun kanssa yhteen. Ja Salmehan se sovitteli niitä mekkoja ja paitoja. Urkki ei muista nyt, että löysikö se Salme mitään päälle pantavaa vaiko ei, mutta ihania mekkoja ja neuleita kuulemma oli yllin kyllin Hannan putiikissa myynnissä.
Urho-Kalevi ja Salme livahtivat keskenään markkinoille tekemään ostoksia. Tämä kuva on Salmen ottama friendsie vai olikos se nyt selfie.
Messupäivän lopuksi ystävykset joivat vielä kupit kahvia.  Nostas Salme vähän sitä kuppia, kun Urkki kaataa ettei läiky mekolle.

3 kommenttia:

 1. Olipas mukava markkina päivä sinun väellä.

  VastaaPoista
 2. Toi selfie on kyllä ihana - miten se Salme ihan noin liki. Oli kyllä niin Urkin huumamana koko markkinapäivän :)

  VastaaPoista
 3. Oho... Sano Iitukka, kun näki kuvat! Liki on liki on!
  Onpa siellä ollut hauskaa :-D Niin ihania kuviakkii...

  VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!