perjantai 31. tammikuuta 2014

Makuuhuoneen mallailua

Joululomalla aloittelin makuukammarin rakentamista. Seinät on tapetoitu ja ikkuna asennettu paikoilleen. Johdot hersyvät ikävästi katosta ja lattiasta. Vielä puuttuu mm. ikkunan karmilistat, lattiapäällyste, katto- ja lattialistat. 
En ole vieläkään ihan varma minkälainen tästä huoneesta aikanaan tulee, mutta ainakin sain kalusteita tehtyä valmiiksi. Kuten kuvasta voi päätellä, eihän se heteka olisi sopinut tänne alkuunkaan. Niinpä tein ihan perinteisen rautasängyn. 
Sängyn päällä olevan tilkkutäkin olen saanut muutama vuosi sitten Gillianilta ja vasta nyt se on löytänyt arvoisensa paikan. Minusta peite sopii sängylle kuin nenä päähän. Tyynyt on Marja-Leenan käsialaa ja yläkuvan perällä, lattialla näkyy Erjan tekemä piian peili, josta on näköjään laatikko tippunut jonnekin. Ja viinipullo näyttää jääneen lattialle Uuden Vuoden juhlista.2 kommenttia:

  1. Täällä on tulossa kaunista makkaria. upeasti kaikki taas sopii keskenään. Ja tuo kampauspöytä on kyllä se ihanuus josta olikin jo puhetta. Ja kirjotuspöytä ja... mutta kuka se täällä on jo sotkenu ja niitä uudenvuoden pileitä pidelly!?

    VastaaPoista
  2. Mie seikkailen ja kattelen näitä siun ihanuuksia! Ihania on!

    VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!