perjantai 3. tammikuuta 2014

Eteisen verhot ja vähän muutakin

Pohdin pitkään, että minkälaiset verhot tekisin keittiöön. Lopulta päädyin tekemään kuvassa näkyvät kukka-aiheiset verhot, jotka valmistuttuaan eivät sitten sopineetkaan keittiöön. Keittiön atrain-tapetti on liian samanlainen, joten näille piti löytää parempi paikka.

Eteiseen nämä verhot sopivat minusta ihan ok, vaikka eivät värinsä puolesta olekaan ihan sitä mitä alunperin olin suunnitellut.

Salosen puusepänverstaalta hankittu kukkapylväs ja pikkuruinen jakkara löysivät paikkansa eteisestä. Samoin kauniisti kukkiva orkidea, joka on Kaipaisen kasvitarhalta. Vähän vetoisat ikkunat eivät ilmeisesti haittaa herkkää kukkaa, kun se jaksaa noin kauniisti kukkia. Eteisessäkin alkaa patteriremontti lähestyä, kun on päässyt niin kovasti ruostumaan.

Hattuhyllylle ja kenkätelineeseen pitää vielä tehdä lisäyksiä (Lissun käsialaa). Tulossa on ainakin kumpparit, kunhan Marian uusi kirja ilmestyy :)
13 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta....taas niin ihana tunnelma <3 Verhot ja kaikki <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onpas taas hyvän näkiöistä. Kaikki niin sopii hyvin yhteen, mukavalla silmällä sisustelet. Voi mikä ihastus propputaulu! Upea. Onkos sinulla tämä taka seinä niin, että siinä on osa lattiaa kiinni ja sen mukana aukee kuisti? Aikas mukava ratkasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vain niin älyttömän hidasta tämä talon valmistuminen, että joskus oikein itseäkin häiritsee. Sisustuksen kanssa pähkäilen aina tosi pitkään puhumattakaan työvaiheiden suunnittelusta.
   Tuo takaseinän toisella puolella (kuva missä näkyy Salmelta saatu joulukaktus) on veranta. Tein tuohon eteisen puolelle ylimääräisen pätkän lattiaa, jotta sain tuon Lissun tekemän naulakon ja kenketelineen kivasti esille.

   Poista
  2. Meneekö sinulla päällekkäine ne lattiat tuon tuolin alla ja sitten tuon huoneen? Eikös se tuoli oo liikkuvalla seinällä ja mene kiinni - yritän kuumeisesti saada selkoa, kun näyttää niin hyvältä jutulta...

   Poista
 3. Kovasti on nätti kokonaisuus ja tosi kauniit verhot. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen ja kuvioinen nuo verhot, nostalginen. Valmis eteinen kodikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä jo vähäsen pääsee näkemään tyyliä, jota haen :) Eteinen ei ole ihan vielä valmis. Jotain pieniä yksityiskohtia pitää vielä valmistaa ja verannan ovi pitäisi ehtiä tehdä.

   Poista
 5. Ooh mite ihkuu...just tuolla olin oman etteisen kimpussa...pitis sinnekkii verhot saaha..ja matto :D Siulla on kyllä osunu nappiin kaikki ...vau!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan taas todella herkku, kuten aina. Kuvia ootellaan sinun eteisestäsi. :D

   Poista
 6. que bueno! ...feliz año nuevo

  VastaaPoista
 7. Hei! Katselin kuvia tovin aikaa ja ajattelin ensin, että onpa somaa kuin nukketalossa, kunnes huomasin, että niinhän se onkin! Tosi hienoja kalusteita olet tehnyt ja ajan hengen mukaisia. Minulla on oikea mökki, jossa on myös 50-60-luvun kalusteet.

  VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!