perjantai 23. elokuuta 2013

Alakerran pikkuvessan rakentelua

Mitään valmista ei vielä ole, mutta jotenkin on vaan niin kiva tarkastella kokonaisuutta kameran linssin läpi. Rintamamiestalon alakertaan on tulossa pikkuvessa. Lavuaari ja pytty on toistaiseksi Lundbytä 1960-luvulta. Toiveissa olisi löytää jostain ihan oikeasta posliinista tehdyt 1:18 kokoiset wc-kalusteet. Vink-vink Taru tai Jutta ;)

Wc:n peilin, paperirullat ja wc-paperitelineen tein ihan itse. Minusta ne sopivat kokonaisuuteen mainiosti. Wc:n peilin metalliosat taivuttelin 1 mm metallilangasta ja hyllynpidike on nitojan niitti. Kolvasin kokonaisuuden yhteen isännän kolvilla. Lasihylly on ohutta nukkekodin ikkunalasia ja peili on askartelupeiliä.
14 kommenttia:

 1. mahtava...miula on lavuaari samaa sarjaa :-D Miulle ei pitänyt tulla sisävessaa, mutta en voinut vastustaa tuota kalustoo( amme, pönttö, lavuaari)...
  Siun peili on onnistunut aivan upeasti...
  Ai niin...oliko siul noi kalusteet kiinni seinälevyssä, jos nii miten sait irroitettua ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pytty oli kiinni seinälevyssä. Irrotin sen kirurgin veitsellä varovasti irti. Lähti ihan kivast, kunhan vähän suostutteli ensin kaikista koloista :)

   Poista
  2. Kiittiks, Kaisa..miun pittää ruveta irrottelee omua, niissä on kaikissa taustalevyt :-/

   Poista
 2. Ihana wc-kalusto! Minulla on 70-luku teemaisessa nukkekodissa tuohon samaan sarjaan kuuluva seinäpalanen jossa puuheteline. Tuo wc-pytyn väri on aivan ihanan retro!! Aina kun 70-luvun värit tai sisutus vilahtaa jossakin, en voi vastustaa ja voin vain ihailla kun tuo vuosikymmen on minun suosikkini varsinkin 1:1 sisutuksessa sekä Lundby-nukkekodissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin -70-luku on jotenkin ihanan retro ja näkeehän noita vihreitä vessoja toisinaan vieläkin taloissa, joissa ei ole tehty remonttia.

   Poista
 3. Kyllähän tuo Lundby WC-kalusto on kuin nevä päähän tuohon pikkuiseen vessaan!

  VastaaPoista
 4. Nää sopii tänne ihanasti. Ja ihana toi peili ja hylly. Hitsi, kun Salmella ei oo sisävessaa,...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...niin, mites ku Iita-Maikilla on... :-D

   Poista
  2. Pitäiskö sille Salmelle kumminkin tehdä sisävessa niin ei tarvitsisi käydä ulkohuussissa? Talvella kun voi tulla kylmä :)

   Poista
 5. Joo Salmellekki sisävessa...ainaskii jos Iita-Maikki meinaa kylään mennä!!!

  VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!