perjantai 28. helmikuuta 2014

Kun isä osti putkiradion

Tämän hyllyn sain valmiiksi jo joululomalla. Hylly itsessään on tehty alkuperäisen mallin mukaan. Laatikot ovat avautuvia. Pienen kultakalamaljan tein viime kesänä, vaikka periaatteesta en pidä näistä kalamaljoista. Ne kun tuppaavat olemaan liian pieniä vesimääriltään oikeille kaloille.
Putkiradion tein Marian kirjan ohjetta soveltaen. Radion merkki taitaa olla Minerva Minola vuodelta 1962. YLEN historiikistä 1926-1996 ilmenee että ensimmäisiä FM-lähettimiä alettiin rakentaa vuonna 1951. Ensimmäiset koelähetykset Stadion tornista suoritettiin vuonna 1948. Vuoteen 1957 saakka FM-verkko peitti 95 prosenttia maan pinnasta ja arvioitiin että 40 prosentilla kansasta omisti vastaanottimen.

Hyllyllä on Mrs. Whon skooleja, omaa, Mostly Artin, Tarun ja Whooperin keramiikkaa. Kirjat ei ole luettavaa mallia, vaan paremminkin hyllyn täytteeksi soveltuvia atlaksia.4 kommenttia:

  1. Voi, tämäkin henkii niin tätä ihanaa samaa tunnelmaa. Kaunista. Ja sinulla tämä kokonaisuus koko ajan rakentuu niin eheästi. Huuuookaus

    VastaaPoista
  2. Kaikki jälleen ihania. Hylly on aivan oikean näköinen ja radio hieno. Sinulla on paljon upeaa keramiikkaa.

    VastaaPoista
  3. On sulla vaan niin silmää ja taitoa tehdä niin ajan henkistä, "oikeaa" ja kaikinpuolin hienoa!

    VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!