keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Lisää kalusteita

Tarvitsin nojatuolia eteiseen, joten tuumasta toimeen. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa joko Emma-tuoli tai sitten tällainen retrotuoli, jollaisia tehtiin rintamamiestalo viikonloppuna Marian johdolla.

Ilman ohjeita, erehdyksen ja kokeilun kautta sain lopulta valmiiksi yhden nojatuolin, jonka juuri ja juuri kehtaan näyttää teille. Voi kumpa olisin päässyt osallistumaan sinne rintiskka viikonlopulle, niin tuolikin olisi syntynyt kunnon ohjeilla.

Olohuoneeseen tein kaapin, jonka vetiminä on pienet avaimet. Pöydälle laitoin pienen jouluisen kaitaliinan ja ostotavarana hankitun Mariskoolin. Tuon voikirnun tein jo jokin aika sitten, mutta se ei vaan ole löytänyt paikkaansa rintsikasta. Ehkä sille jossain vaiheessa löydy oikea paikka. Niitä on muuten todella kiva tehdä. Ehkäpä intoudun tekemään niitä lisää.2 kommenttia:

  1. No siinä se tuoli jonka kulmaa jo yritin kurkkia.Hieno on. Minulla on Marian kaava, mutta en ole onnistunut, niin että voisin kuvata. Olen yrittänyt oikein ohuesta kankaasta, mutta mielestäni vieläkin liian paksua. Sinä näyt onnistuneen ihan sametilla!

    VastaaPoista
  2. Nojatuolii pitis Iitukallekkii ettii..tuo on upea!

    VastaaPoista

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!