keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Talopaketti

Tällainen talopaketti saapui kotiin jo viime syksynä. Kauniisti paketoitu talopaketti odotteli kasaajaa muutaman kuukauden vaatehuoneen perimmäisessä nurkassa. 
Mallailin talon palasia yhteen keittiössä ja koitin hahmotella tulevan talon pohjapiirrosta. Kasausohjeet oli tosi selkeät. Noudatin kasausohjeita kiltisti ja maalasin koko talon pohjamaalilla ennen kasausta. 
Mutta kuten monella rakennustyömaalla on havaittu, pitää projekti olla kokonaisuudessaan hallussa. Rakennustyömaalla on ollut nyt pari viikkoa vähän hiljaisempaa. Isäntä päätti siirtää koko talopaketin lattialle, koska totesi raksamiesten heittäneen hanskat naulaan ja livenneen työmaalta. Nyt odottelen sähkömiestä rakennustyömaalle asentamaan sähköjä, jotta saan raksamiehet takaisin töihin jatkamaan kasausta.

Seuraavaksi pitäisi hankkia varmaan Proxxonin mini-sirkkeli, jotta saan biltematikuista sopivaa laudoitusmateriaalia talon verhoiluun. Kyllä tämä minitalon rakentaminen on kuulkaa aivan yhtä raskasta, kuin ison talon rakentaminen.

On muuten kiva huomata, että tällä rintsikkablogilla on jo 20 seuraajaa. Tervetuloa jokaiselle yhteisesti ja erikseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ihana lukea kommentteja. Kiitos!